Fc Coronaas

Over
Fc Coronaas

Meer dan voetbal
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? volg onze FB Pagina

FC Coronaas is in 2014 ontstaan doordat, enkele “oud” zaalvoetballers uit de regio Venray (Noord Limburg) een vriendenteam begonnen zijn. Tevens hadden zij allemaal nog die zelfde passie…. het zaalvoetbalspel. Helaas waren zij niet meer in staat om de vereiste trainingen die door de week heen van een 1e of 2e team worden verlangt, geheel te volgen en zijn ze dus voor zichzelf begonnen.

Historie

Na eerst 3 jaar samen gevoetbald te hebben bij een andere club, hebben ze besloten dat het tijd werd om zelfstandig een club op te gaan zetten. Snel werd er een bestuur gevonden, die met volle overgave en daadkracht begonnen is met het verschaffen van informatie en draagkracht binnen de regio Venray.

FC Coronaas wil een plaats veroveren in het maatschappelijke en sociale leven, in de regio Venray, van elke futsal-liefhebber. Door een attractieve speelstijl en het creëren van een thuis-hal waarin iedereen zich prettig voelt, proberen wij het futsal te promoten in onze regio. Ook de “3de helft” staat hoog in het vaandel. Zo organiseren we gedurende het seizoen een nieuwjaarsreceptie en eindejaarsfeest buiten de gezellige avondje na de wedstrijden in de kantine. 

Tevens is FC Coronaas in 2017 begonnen met het organiseren van een beachvoetvolley toernooi in het centrum van Venray samen met onze sponsor Cafe Het Moment. Dit toernooi is inmiddels uitgegroeid tot grote trekpleister en het deelnemersveld breidt zich elk jaar verder uit.
In 2023 is hier het bedrijven toernooi aan toegevoegd.

FC_Coronaaas logo

Lid worden?

Meld je nu aan!


Lid worden

Organisatie

FC_Coronaaas logo

  Het dagelijkse bestuur
  • Voorzitter : Marlon Cuijpers
  • Vicevoorzitter : Vacant
  • Secretaris : Maryse Platel
  • Penningmeester : Dennis Snijder
  Het verenigingsbestuur
  • Technische zaken   : Patrick Bergs
  • Commerciële zaken : Danny Caelen
  • Wedstrijd coördinator : Vacant
  • PR & Media : Danny Caelen
Sponsor worden?

Bekijk hier de mogelijkheden


Meer informatie