Ontstaan van FC Coronaas

 

FC Coronaas is ontstaan doordat, enkele "oud" zaalvoetballers uit de regio Venray (Noord Limburg) een vriendenteam begonnen zijn. Tevens hadden zij allemaal nog die zelfde passie…. het zaalvoetbalspel. Helaas waren zij niet meer in staat om de vereiste trainingen die door de week heen van een 1e of 2e team worden verlangt, geheel te volgen en zijn ze dus voor zichzelf begonnen.

Na eerst 3 jaar samen gevoetbald te hebben bij een andere club, hebben ze besloten dat het tijd werd om zelfstandig een club op te gaan zetten. Snel werd er een bestuur gevonden, die met volle overgave en daadkracht begonnen is met het verschaffen van informatie en draagkracht binnen de regio Venray. De uitkomst van deze oriëntatie heeft op 7 mei 2014 geleid tot de oprichting van deze mooie Futsalclub. 

FC Coronaas wil een plaats veroveren in het maatschappelijke en sociale leven, in de regio Venray, van elke futsal-liefhebber. Door een attractieve speelstijl en het creëren van een thuis-hal waarin iedereen zich prettig voelt, proberen wij het futsal te promoten in onze regio.

 

 

← terug